Aankomende activiteiten

do 22

Zaalverhuur en stage

22 maart @ 09:00 - 14:00
do 22

Zaalverhuur en stage

22 maart @ 15:00 - 17:00
do 22

Hiphop | Mariska Dera

22 maart @ 18:00 - 19:15

Denissio Monkou is a allround dancer. He began to teach classes at ‘Kids van Amsterdam Oost’ where he’s still teaching. After dancing with serveral dance groups he decided to start ‘faceless’. A strong all male dancecrew who competed at Sumerdance battle Frans Guyana, Movemasterz, Eastside and are the winners of the last Stadspelen in 2009. Denissio also danced for ‘Untold’, travelling to London and Curacao. Went on tour in China 3 times with Stichting JAM, were he worked as a dancer and choreographer. Made it to the half finals at the first season of Everybody Dance Now 2013. After graduting at the Art & Entertainment College, Amsterdam he worked as a dancer and Choreographer at DA Vibe and danced for Isabelle Beernaert in GLASS last season (2014-2015)

Now a days Denissio is teaching, coaching, choreographing and dancing in multiple projects.

Facebook: https://m.facebook.com/denissio.monkou?fref=nf
Instagram:LDenissio

Justin Hall begon op zijn elfde met Muziek maken bij de Kids van Amsterdam Oost. Al gauw vertrok hij naar de dansgroep en deed mee met dansoptredens en werd onderdeel van de jongeren groep Faceless. De groei die Justin heeft meegemaakt ging met enorme stappen. Tijdens zijn auditie voor Move like Michael Jackson heeft hij bewezen dat hij het talent bezit dat er nodig is om een gedreven professionele danser te worden. Een beetje van zichzelf en een beetje van de King of pop, zijn idool, kwam hij op Sbs6, At5 en Nederland 2 en 3 om zijn moves te showen.

Dansen is een toekomstdroom voor Justin waar hij in het heden hard voor traint. Zo heeft hij samen met Cassius (B-Brave) en Sigourny de danscrew gestart ‘The Incredible kidsz’. Zij hebben meegedaan aan het WK Hip Hop en deze ook nog eens gewonnen. Justin zijn les is drukbezocht en zeer populair.

Justin geeft ook les op vrijdag van 16.00 tot 17.30. Kijk in de agenda voor meer informatie.

Mariska Dera is 27 jaar en woont in Amsterdam. Zij heeft een passie voor dans, muziek en lesgeven. Ze vindt het leuk om de lessen te geven omdat zij al haar emoties en energie kwijt kan en omdat zij zich dan eventjes helemaal kan uitleven. Bij de Kids van Amsterdam Oost krijgt zij de mogelijkheid om al haar opgedane kennis en ervaringen te delen met haar kids.

Zij ervaart de Kids van Amsterdam Oost als een veilige maar vooral gezellige plek waar kinderen en jongeren samenkomen om een leuke kwalitatieve les te volgen en om te groeien in alle opzichten. De kinderen en jongeren inspireren haar, maar ook het contact met de andere docenten/dansers is onmisbaar om geïnspireerd te blijven.

Judith van Rheenen is een gepassioneerde dansdocent met hart voor haar leerlingen. Sinds kinds af aan heeft zij altijd met liefde gedanst. Nadat zij haar Bachelor Europese studie’s aan de Universiteit van Amsterdam  (UvA) heeft afgerond, besloot zij op haar eenentwintigste de 5 o’clock class te volgen aan de theaterschool Amsterdam. Na een geweldig jaar werd zij aangenomen voor de opleiding docent dans aan de theaterschool (Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten). Na vier jaar opleiding haalde zij haar HBO diploma.

Judith heeft nog een jaar gewerkt in de politieke sector en is daarna weer terug gegaan naar het dansen en lesgeven. Van deze keuze werd zij ongelofelijk blij. Zij geeft op dit moment vijf dagen in de week lessen in Amsterdam, Utrecht en omstreken en doet dit nu al een jaar voor de Kids van Amsterdam Oost. Er is ontzettend veel liefde te vinden bij de KvAO. De moderne dansstijl wordt aangeboden door Kids van Amsterdam Oost en de lessen zijn drukbezocht. Belangrijk is dat leerlingen met gevoel kunnen dansen en dat zij hun gevoel kunnen leggen en uiten in dans. Judith hoopt dat ze nog heel lang deze prachtige talenten les mag blijven geven om ze te zien groeien en bloeien.

Amanda Carter is sinds haar dertiende onderdeel van de Kids van Amsterdam Oost. Zij begon als leerling met dansen en is ondertussen uitgegroeid tot een zelfverzekerde docent. Haar specialisatie is ballet en moderne dans en sinds zij haar HAVO opleiding heeft afgerond is zij gestart met de opleiding dans aan het ROC.

Ondertussen heeft Amanda meegedaan aan verschillende projecten en is zij een trotse, zelfverzekerde jongedame geworden die weet wat ze wil en ervoor gaat. Dit heeft ze mede dankzij haar eigen inzet te danken en de steun die zij ontvangt van haar ouders. Amanda is een onmisbare steunpilaar geworden voor de Kids van Amsterdam Oost.

Volgens Amanda is de Kids van Amsterdam Oost niet alleen maar een leuke familie die deelneemt aan  verschillende wedstrijden en optredens, maar vooral ook bekend om het samen ontdekken van andere dansstijlen. HipHop is niet haar sterkste stijl maar zij heeft hier wel de basis kunnen leren. Kids van Amsterdam Oost betekent volgens Amanda dat zij zich verder kan ontwikkelen en leert haar hoe zij ervaring kan opdoen in het zelfstandig realiseren van theaterprojecten.

Ik ben Serena Kolk en ik geef peuter/kleuterdanslessen. Op 11-jarige leeftijd ben ik begonnen met dansen, ik begon toen met streetdance/jazz en na een jaar dat gedaan te hebben, ben ik tevens ook begonnen met het volgen van klassieke lessen. 1 jaar later wilde ik meer gaan dansen en mijn danskunsten meer ontwikkelen. Ik ben toen overgestapt naar een andere dansschool en begon met 12 uur in de week te dansen. Later werd dit zelfs 16 uur, naast mijn middelbare school.

In 2012 heb ik auditie gedaan voor de dansopleiding ROC Art & Entertainment Dans te Amsterdam en ben ik aangenomen. Ik heb daar veel geleerd met als toppunt een eigen productie als afstudeerproject. In 2015 ben ik begonnen met de hbo-studie Sport en bewegen te Haarlem, ik wil met deze opleiding mij meer ontwikkelen in het lesgeven aan verschillende doelgroepen.
Ik ben in 2016 gevraagd door Amanda Carter om in te vallen voor haar lessen. Ik ben zo in aanraking gekomen met de Kids van Amsterdam Oost, en ben toen in april 2016 gevraagd om verder te gaan met de lessen peuter/kleuterdans. Ik vind de Kids van Amsterdam Oost een leuke en gezellige stichting en ik kijk ernaar uit om hier les te geven!!