Aankomende activiteiten

There are no upcoming events at this time.

Dit waren de hoogtepunten van 2014

Theatershow Watch us Grow

Op zondag 6 in het Muiderpoorttheater vond de jaarlijkse theatershow plaats van De Kids van Amsterdam Oost. Een heel jaar lang wordt er naar dit eindresultaat toegewerkt waarin zo'n 1o0 kinderen/jongeren  in de leeftijd 5-25 jaar 2 theatershows spelen. Beide voorstellingen waren volledig uitverkocht. Ouders, familie, vrienden en buurtbewoners waren verrast en ontroerd door de varieteit van de show. Een mooi eindresultaat aan het eind van 2014.

Danswedstrijd

De breakdance/hiphop groep onder leiding van Justin Hall is tweede geworden bij een danswedstrijd genaamd Streetdance Cool 2014 in Community Centre Meevaart in Amsterdam Oost. Dance battles, groepswedstrijden en finally een mooie show on stage. Als groep was dit een hele prestatie, aangezien ze allen beginners zijn. Het was een mooie ervaring en het 2e gedeelte van de wedstrijd vind plaats op 18 April 2015. To be continued............

Nieuwe Huisvesting

Het hoogtepunt van het afgelopen jaar was voor de KvAO dat ze na 7 jaar gebruik te hebben gemaakt van diverse ruimtes in Amsterdam Oost nu een eigen ruimte hebben gevonden bij de Vereniging Ons Suriname. Met behulp van de ouders, kinderen en jongeren en een grote variëteit aan vrijwilligers hebben we geklutst, geverfd, opgeruimd en schoongemaakt. Samen hebben we ideeën uitgewerkt, en hebben we de ruimte ingericht op een manier waarop we het samen tot ons 2e thuis konden maken voor jong en oud door jong en oud.

We hebben alle sponsoren die een bijdrage hebben geleverd op een bord in de gang van ons nieuwe KvAO opgehangen. Naast deze sponsoren zijn er ook veel ouders van de kinderen en vrienden van het bestuur, de teamleden, docenten en stagiaires die allemaal op hun eigen manier een bijdrage hebben geleverd.

Bootcamp

De Kids van Amsterdam Oost zijn in juni voor de tweede keer op bootcamp geweest.

Zo'n 60 kinderen en tieners vertrokken op vrijdag gezamenlijk richting Seven Hills Groesbeek.Voor veel kinderen een van de eerste keren op stap zonder ouders.
Dans, muziek, de docentenmeeting, over de streep, samen koken en kickbox trainingen, samen gelachen, gehuild en zo weer een mooi moment in de geschiedenis van de KvAO geschreven. Ook in 2015 gaan we met de kids en teens op bootcamp. Kom je ook mee? Meld je dan snel aan, en wees onderdeel van dit prachtproject, wie weet zit je samen met ons in de bus naar ............

dekids.net download