Aankomende activiteiten

wo 23

Zaalverhuur en stage

23 mei @ 09:00 - 14:00
wo 23

Zaal beschikbaar voor verhuur

23 mei @ 09:00 - 14:00
wo 23
wo 23

KvAO Family Run 2017

Zondag 11 juni is het dan zover! Dan vindt de KvAO Family Run 2017 plaats. De KvAO Family Run staat volledig in het teken van gezond bezig zijn door middel van dans, muziek & natuurlijk sport. Voor deze rally worden er 5 honken geplaatst.

De 5 honken zullen verspreid zijn in Amsterdam-Oost:
✅Zeeburgerdijk, ✅Javaplein, ✅Flevopark, ✅Makassarplein en de ✅Roomtuintjes.

Family Run (1)-page-001Family Run (1)-page-002

Honk 1: De Kids van Oost // Zeeburgerdijk 19-21
Activiteit: De Bewegingstest
In de danszaal krijgen de deelnemers de opdracht om te dansen op een choreografie die ze leren van een docent. Als de deelnemers het geleerde dansje goed uitvoeren krijgen ze 10 punten.

Honk 2: Javaplein- fontijnen
Activiteit: Smaaktest
De deelnemers worden tijdens de test geblinddoekt. Het is de bedoeling dat ze verschillende smaken in hun mond krijgen en daaruit gaan raden wat het is. Als ze alle smaken goed raden hebben ze 10 punten.

Honk 3: Macasarplein – Archipel
Activiteit: Vraag en werptest
De deelnemers krijgen 5 vragen die ze goed moeten beantwoorden. Hebben ze alle antwoorden goed krijgen ze 10 punten. Ze krijgen dan ook de mogelijkheid om extra punten te verdienen, door de basketbal in het net te gooien hierbij krijgen ze extra 5 punten erbij.

Honk 4: Flevopark of Timorplein
Activiteit: Fashiontest ‘’Creatieve Honk ‘’
Doordat de afstand van flevopark naar roomtuintjes te lang is, hebben we een creatieve honk geplaatst tussen deze 2 honken. Hier kunnen de deelnemers verven, spatten

Honk 5: Plein roomtuintjes
Activiteit: Sporttest Conditie en beweging staat hier centraal, maar we zullen zeker ook werken met body en mind om een rust momentje te creëren.

Wil jij samen met jouw kind(eren), nichtje(s), neefje(s), buurmeisje of buurjongen een sportieve & unieke uitdaging aangaan?? Dat kan! Meld je aan door een mail te sturen naar: inschrijvingkvao@gmail.com en win leuke prijzen!! Je kan je aanmelden tot en met 10 juni 2017. Nadat u heeft aangemeld zal u het volledige programma van ons ontvangen.


Heeft u Facebook? Laat uw vrienden op Facebook weten dat u samen gezellig met de familie deelneemt aan de KvAO Family Run door op aanwezig te klikken en nodig ze uit! Klik hier voor het Facebook event.