Aankomende activiteiten

za 29

Peuter- en kleuterdans | Asha Hendriks

29 februari @ 10:00 - 11:00
za 29

Afro dance 1 | Aron Norbert

29 februari @ 12:00 - 13:00
za 29

Afro dance 2 | Aron Norbert

29 februari @ 13:00 - 14:00
za 29

Afro dance | Demogroep | Aron Norbert

29 februari @ 14:00 - 15:00

Een nieuwe docent: Gino!

GinoOp 26 mei 1986 werd ik, Ginovier Bulo, geboren op het eiland Curacao.

Als 1 jarige verhuisden mijn ouders naar Nederland waar ik, afgezien van een onderbreking van enkele jaren, mijn verdere leven in Nederland heb gewoond, naar school ben gegaan en heb gewerkt.

Drummen is altijd mijn hobby geweest. Ik drum al 18 jaar en deze hobby is uiteindelijk, na veel zoeken, uitgegroeid tot mijn beroep.

Waarom ik gekozen heb voor kinderen? Niet omdat de algemene gedachte is dat de jeugd de toekomst is en dat je daarom in de jeugd moet investeren, maar het gevoel en de voldoening dat met het werken met kinderen mij geeft. Het weten dat je iets voor hen betekent. De kleine positieve ontwikkeling die je na een periode bezig te zijn  met ze begint te zien in gedrag, Het plezier dat ze hebben wanneer ze bezig zijn. De deugnieten die vergeten ondeugend te zijn.

En de groei die je ziet. Wie kent niet de groepen jongeren op hoeken van straten, die een last zijn voor de buurt met hun kattenkwaad en erger? Ik ken dit, weet wat het betekent want ik ben ook in Amsterdam groot gebracht. Jongeren  opvangen en een gezonde positieve invulling geven in hun vrije tijd, de resultaten hiervan zien en een kleine bijdrage leveren aan een groot probleem wat me ontzettend blij maakt, daarom kies ik voor jongeren.

Inspiratie krijg ik uit dingen die dagelijks om me heen gebeuren. In alles zit muziek. In het praten, bewegen enzovoorts. Ik word geïnspireerd door mijn spelende kinderen bijvoorbeeld. Maar ook door het luisteren naar allerlei verschillende soorten muziek waarbij er altijd bepaalde stukken zijn die mij treffen en waar ik verder gebruik van maak.

dekids.net download