Aankomende activiteiten

wo 23

Zaalverhuur en stage

23 mei @ 09:00 - 14:00
wo 23

Zaal beschikbaar voor verhuur

23 mei @ 09:00 - 14:00
wo 23
wo 23

Nieuwe stagiaire Alfonso aan het woord!

Hello,
Mijn naam is Alfonso Ndongala en ik ben 21 jaar oud. Ik studeer op het Rooi pannen in Tilburg, Communicatie op niveau 4. Mijn hobby’s zijn voetballen en films kijken op netflix. Via een oud stagiaire bij mij op school ben ik bij KvAO gekomen. Ze vertelde dat het een superleuke en leerzame stageplek was, waar jij je ook veel bezig houdt met kinderen. Bij de kennismakingsdag kreeg ik meteen het gevoel dat ik werd geaccepteerd, de medewerkers en kinderen vingen mij als nieuw stagiaire meteen goed op. Ze waren vriendelijk en open. Ik zou het zeker aanraden om bij de Kids stage te lopen, zij helpen jongeren met het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. De Kids is niet alleen een stichting, maar ook echt een familie die is ontstaan door twee dames op eigen benen. Wil je zien hoe alles te werk gaat bij de Kids, kom dan gerust een keertje langs voor meer informatie. Tot snel !