Aankomende activiteiten

wo 23

Zaalverhuur en stage

23 mei @ 09:00 - 14:00
wo 23

Zaal beschikbaar voor verhuur

23 mei @ 09:00 - 14:00
wo 23
wo 23

Serena stelt zich even voor

Mijn naam is Serena Slotboom, 19 jaar oud en ik woon in Amsterdam oost. Ik volg de opleiding Leisure and Hospitalitie Cultureel Organiseren en ik zit nu in me afstudeerjaar. Mijn hobby’s zijn mijn geweldige hond, me lieve vrienden en lekker Netflixen. Ik ben bij de kids terecht gekomen via school. Ik had dringend een stageplek nodig en de school dacht dat de Kids perfect bij me zou passen. Ik dacht iets heel anders, ik had altijd al een hekel aan kinderen, ik kon er gewoon niet mee overweg, omdat ik niet wist hoe ik met ze om moest gaan. En dat was ook meteen mijn hoofddoel: “Hoe ga ik dit aanpakken en kijk me nu eens 2 jaar later en ik ben niet meer bij ze weg te slaan”. Hoe zo een plek als deze een persoon zo kan veranderen is gewoon niet te geloven. Zowel de kinderen als de stagiaires ontvangen je met open armen en dat vind ik gewoon heel fijn. Iedereen kan zichzelf zijn ongeacht leeftijd, afkomst of geaardheid. Het allerleukste bij de Kids is dat je echt een band opbouwt met de kinderen en dat je meer dingen je worden aangeleerd dan je voor je opleiding te bieden krijgt. Stichting de Kids van Amsterdam Oost is gewoon een hele leuke gezellige plek waar je nooit meer weg wilt als je eenmaal bent begonnen.