Aankomende activiteiten

wo 23

Zaalverhuur en stage

23 mei @ 09:00 - 14:00
wo 23

Zaal beschikbaar voor verhuur

23 mei @ 09:00 - 14:00
wo 23
wo 23

Stagiaire en docent Amanda aan het woord

Hi! Ik ben Amanda Carter, ik ben 23 jaar oud en ik kom uit Almere. Ik ben nu eerstejaars student aan de HVA en ik volg de opleiding Cultureel Maatschappelijk Vormgeving. Mijn hobby’s zijn dansen, choreograferen en winkelen. Ik ben zelf danser en docent bij de Kids, dus de stichting is voor mij al een bekende plek. Ik vind het een hele leuke organisatie waar ik met veel liefde dans en lesgeef. Veel van de stichting al kende, maar ik had nog geen idee wat de stagiaires allemaal voor de stichting betekende en daar wilde ik mij graag in verdiepen. De Kids van Amsterdam Oost is een plek waar je zelfstandig kan leren en veel eigen inbreng heb. Behalve dat je veel leert, leer je ook veel zelf te doen waardoor je zelfstandig kan leren. Het is heel divers, je bent met verschillende soort projecten en activiteiten bezig. En je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen activiteiten en projecten te organiseren daar krijg je ook ondersteuning bij. Het is altijd een gezellige boel bij de kids. Met een hele fijne sfeer en talentvolle kinderen een plek om dus veel inspiratie op te doen.