Aankomende activiteiten

wo 23

Zaalverhuur en stage

23 mei @ 09:00 - 14:00
wo 23

Zaal beschikbaar voor verhuur

23 mei @ 09:00 - 14:00
wo 23
wo 23

Stichting Samen is niet alleen

Stichting Samen is niet alleen houdt zich bezig met armoedebestrijding in Amsterdam. Zij richten op individuen en gezinnen die onder of nabij de armoedegrens leven. Doel is om mensen op verschillende manieren beter inzicht te geven in hun eigen kunnen en het individu of gezin zelfredzamer te maken, zodat zij (weer) deel kunnen uitmaken van de participatiemaatschappij.

Voor kinderen die opgroeien in of rondom de armoedegrens hebben wij het sponsorproject. Stichting Samen is niet alleen speelt in op het gebrek aan participatie aan buitenschoolse activiteiten door kinderen te laten sponsoren door particulieren of bedrijven. Deze sponsors nemen de kosten van de buitenschoolse activiteit op zich en zorgen ervoor dat kinderen die opgroeien onder de armoedegrens toch kunnen deelnemen aan een sport, muziek of culturele uitjes. Ook kunnen er speciale aanvragen ingediend worden voor bijles.

Zij vullen de bestaande fondsen aan, hebben een speciaal project voor kinderen die hun A en B diploma willen halen en proberen de kinderen die tussen wal en schip vallen te koppelen aan sponsoren, zodat iedereen kan deelnemen!

Benieuwd of uw zoon of dochter in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit Stichting Samen is niet alleen? Dan kunt u via deze link invullen:
http://www.stichtingsina.nl/projecten/sponsormaatje/aanmelden-als-kind/